Gabriela-Veronica GOREA (Galaţi)*Pictoriţă)

S-a născut în 08.02.1958 si a terminat Facultatea de mecanica în cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi şi a profesat în meseria de inginer, actualmente fiind consilier superior în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Mi-a plăcut dintotdeauna să pictez dar nu am oferit prea mult timp din tinereţea mea acestei pasiuni. De-abia mai tarziu, la îndemnul fiului meu, mi-am reluat această pasiune. Am început să pictez cu mare elan parca sa recuperez timpul trecut şi am urmat şi Cursurile Şcolii de Arte Plastice din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi, la clasa pictorului Ionuţ Mitrofan, secţia grafică şi design.
Doresc ca toate lucrarile mele să înfrumuseţeze viaţa semenilor mei şi a mea. Acest dar de la Dumnezeu, plăcerea aceasta de a picta, este o binecuvantare şi aşa cum spunea tânarul meu pictor profesor Ionuţ Mitrofan, am convingerea ca voi avea exact timpul necesar să lucrez ceea ce am de transmis acestei lumi din prea-plinul sufletului şi inimii mele …

 

 

Vază cu flori  ulei pe panza.50×70
Iubirea mamei. acrilice pe carton 20×30

 

 

In vara. acrilice pe carton 20×30

 

Natura statica.ulei pe panza cutit 50×70

 

 

La umbra.ulei pe panza 110×80

 

 

Floarea soarelui. ulei pe panza 170×80

 

Drag de Brancusi. ulei pe panza 50×70
Casa la Sfantu Gheorghe. ulei pe panza 50×70
Portret.carbune pe carton 20×30

 

Portret. pastel pe carton colorat 20×30
Portret de pictor. pastel pe carton colorat 20×30
In apus. ulei pe panza 50×70

 

 

Cleo. pastel pe carton 20×30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Comments

  1. Gabi e ea insasi o raza de soare …………..stiu pentru ca am simtit caldura. frumusetea si bucuria! Vază cu flori ulei pe panza e preferata mea …..pana acum!

  2. Evit sa creez o problema,dar fratele meu GEAMAN a fost o figura foarte carismatica (am niste fotografii),why not?.Cred ca in viata ta el a fost pana in 01.12.2016 cea mai importanta persoana,Gresesc? Amintirile tineretii .El treebuia sa fie modelul tau pe ani.Nu iti pare rau?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.